Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szaszłyki rybne

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szczupak 0,5 kg
boczek 10 dag
cebula 4 szt
cukini 2 szt
papryka 2 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Szaszłyki rybne

Rybę podzielić na kawałki, oprószyć solą i pieprzem. Cebulę pokroić w talarki, paprykę, cukinię i boczek w kostkę. Na patyczki nadziewać kawałki ryby, warzywa i boczek. Usmażyć na rozgrzanym tłuszczu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwusia 29.11.2012 21:52
superowe :)
olkaaa 18.09.2012 09:25
bardzo chętnie spróbuję
pawelek 24.01.2011 12:51
Brzmi apetycznie, ale na razie grila nie robię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak