Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz do pierogów

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

grzyby leśne
kapusta kiszona 3 kg
jajko 1
sól
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat
przyprawa uniwersalna Kucharek
cebula biała 2
oliwa 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz do pierogów

Kapustę osobno i grzyby osobno gotujemy do miękkości , po ugotowaniu przekręcamy kapustę i grzyby przez maszynkę , wraz z cebulą , dodajemy do farszu jajko , wszystkie przyprawy i polewamy oliwą , całość dobrze wymieszać .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

babcia
babcia 16.04.2012 00:21
pyszny
babcia
babcia 16.04.2012 00:21
pyszny
RenataZ-et 23.12.2010 12:21
zrobiło się świątecznie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak