Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z tuńczyka z oliwkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

oliwki zielone 10 szt
cebulka marynowana 6 szt
pieczarki marynowane 6 szt
pieprz do smaku
sól do smaku
majonez 1 łyzka
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z tuńczyka z oliwkami

Tuńczyka z majonezem zmiksować. Dodać bardzo drobno pokrojone grzybki, oliwki i cebulę, wymieszać, przyprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 02.03.2012 08:27
super
Motorek 25.02.2012 15:22
fajna
Iwona51
Iwona51 28.10.2011 09:20
smaczna
Iwona45 14.05.2011 00:23
super,uwielbiam oliwki;]]

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak