Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta makrelowa do smarowania pieczywa

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrela wędzona 2 szt.
majonez 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta makrelowa do smarowania pieczywa

Rybę obieramy ze skóry i ości, rozdrabniamy widelcem i mieszamy z majonezem. Taką pastą smarujemy pieczywo.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

SYLKA 15.06.2012 09:49
tez taka robimy tylko dodajemy jeszcze ketchup pycha
jeanette_v 14.03.2012 20:55
Proste i bardzo zdrowe. Ja musiałam jeszcze dokładnie sprawdzić czy nie ma ości.
Mysiunia 21.01.2012 15:18
prosto i smacznie:)
romanrafal
romanrafal 12.08.2011 16:22
jadłem super
Grażyna13 19.03.2011 09:38
Smakowita !
Ewa111 01.02.2011 11:58
pyszna pasta ,mi zasmakowała z ciemnym chlebkiem
misia53 22.12.2010 14:06
tak dla odmiany super!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak