Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roszponka z jajkiem i tuńczkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

roszponka 1 opakowanie
jajko ugotowane na twardo 2 sztuki
majonez
śmietana
orzechy włoskie
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: Roszponka z jajkiem i tuńczkiem

Umytą roszponkę ułożyć na talerzu. Ugotowane na twardo jaja poktoić w ósemki i ułozyć na roszponce. Na tym ułozyć kawałki tuńczyka. Polać sosem zrobionym ze śmietany i kilku łyżek majonezu. Na wierzch posypać orzechami włoskimi.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 23.07.2012 00:14
dobra
bartek8585 16.06.2012 23:58
fajna propozycja
bartek8585 16.06.2012 23:58
fajna propozycja
daria899 12.03.2011 12:41
super
MAR3STA 25.12.2010 18:10
fajna potrawa;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak