Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gotowana golonka

3.0
(16)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

włoszczyzna 20 dkg
ziele angielskie do smaku
Liść laurowy suszony Prymat do smaku
pieprz w/g uznania
golonka 1,5 peklowana

Przepis i sposób przygotowania na: Gotowana golonka

Golonkę opłukaći zalać wrzącą wodą i gotować do 2 godz do miekkosci .Gdy mięso bedzie miękkie,włożyć opłukane pokrojone warzywa i przyprawy i dogotować.
Ugotowane mięso odcedzić ,ułożyć na półmisku i podawać na gorąco.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MAR3STA 14.04.2011 17:13
smaczna!
Bart 13.01.2011 23:26
smaczności
Magdalena80 13.01.2011 23:22
akurat nie przepadam
iga2 22.12.2010 20:36
lubie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak