Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Puree arbuzowe

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cukier puder 3 łyżki
sok z cytryny 1 łyżka
listki melisy kilka
arbuz 1,5 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Puree arbuzowe

Arbuza zmiksować, wymieszać z cukrem i sokiem cytrynowym. Przełożyć do salaterki, przykryć, odstawić do lodówki na 2 godz. Przybrać listkami melisy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Tetiana 15.01.2012 14:42
musi być dobre, ale nigdy o tym jeszcze nie słyszałam
Henryka2 01.02.2011 23:14
Ciekawy pomysł na arbuza.
krzyniu1984 27.12.2010 14:22
super!
Iwusia 26.12.2010 23:57
ciekawe :)
iwa643 25.12.2010 08:49
fajne
Natalia/tubisiek 25.12.2010 08:48
ja też nie, ale brzmi ciekawie
ada12302 23.12.2010 23:26
nie jadłam jeszcze takiego

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak