Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

FARSZ GRZYBOWY Z CEBULKĄ

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

grzyby suszone 400 gram
cebulka 1 sztuka
czosnek 2 ząbki
pieprz czrny do smaku
Bułka tarta klasyczna Prymat 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: FARSZ GRZYBOWY Z CEBULKĄ

Grzyby moczymy, gotujemy 30 minut, czosnek drobno siekamy cebulę kroimy w kostkę podsmazamy cebulę dodajemy czosnek, grzyby odcedzamy, mielemy przez maszynkę wraz z cebulą i czosnkiem dodajemy bułkę tarta vmięszamy doprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Joanna108
Joanna108 20.01.2012 10:08
przepyszny, aż ślinka leci
krzyniu1984 23.12.2010 08:26
pyszny, taki świąteczny!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak