Przepis i sposób przygotowania na: Spagetti z warzywami
Dolać 1/4 szklanki wody. Całość gotować ok. 10 minut. Na ugotowany makaron nałożyć gęsty sos.
Żółty ser zetrzeć i posypać nim spaghetti, oprószyć bazylią.
pieczarki | 250 gram |
pomidory | 4 szt |
przecier pomidorowy | 2 łyżki |
czosnek | 2 ząbki |
marchewka | 4 szt |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 1 pęczek |
seler | 1/2 szt |
ser żółty | 250 gram |
makaron spagetti | 300 gram |
fasolka szparagowa (mrożona) | 300 gram |
masło | 2 łyżki |
przyprawa kucharek jesienny | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: