Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Oscypek na bagietce

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

oscypki 3 szt
bagietka 1 szt
masło 4 łyzki
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Oscypek na bagietce

Bagietkę pokroić na kromki, każdą kromkę posmarować masłem i podsmażyć na patelni. Oscypki pokroić na plastry,usmażyć na pozostałym tłuszczu, aż się zrumienią i zmiękną. na każdą kromkę bagietki położyć plasterek oscypka, oprószyć pieprzem, polać ketchupem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 22.08.2013 19:45
Przepis wart wypróbowania.
Iwusia 23.09.2012 22:21
coś pysznego
Katarzyna59 28.08.2012 18:16
fajny
pipi765 25.01.2012 17:20
susper

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak