Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Boczek z jabłkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłka 50 dag
cukier 2 łyzki
boczek 50 surowy bez kości

Przepis i sposób przygotowania na: Boczek z jabłkami

Boczek pokroić na dość grube plastry i smażyć na patelni aż będzie chrupiący. Boczek wyłożyć z patelni do ciepłego piekarnika. Na tłuszczu który wytopił sie z boczku usmażyć pokrojone na plastry jabłka. Boczek ułożyć na połmisku, obok ułożyć jabłka posypane cukrem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iknkirke 02.06.2012 14:20
fajne
Monika193
Monika193 12.01.2012 16:13
ekstra
mehia 19.05.2011 21:43
ciekawy
mehia 19.05.2011 21:43
ciekawy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak