Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ZIEMNIACZANE TALARKI

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

zemniaki 7 sztuk
sól
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: ZIEMNIACZANE TALARKI

ziemniaki ugotować w mundurkach na pół miękko po ostygnięciu obrać pokroić na plastry o grubości ok 0.5 cm następnie na wrzucić na rozgrzany olej smażyć na złocisty kolor posypać przyprawą i solą podawać do mięs i kiełbas

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Betka 05.02.2013 08:50
mniam mniammm;)
mirosława4 21.12.2010 20:43
dobre
Justyna70 21.12.2010 19:13
też takie robię :)
MAR3STA 21.12.2010 10:44
pyszne zwłaszcza z soczystm mięskiem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak