Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dżem truskawkowo-rabarbarowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

truskawki 1 kilogram
rabarbar 500 gram
cukier 2 kilogramy

Przepis i sposób przygotowania na: Dżem truskawkowo-rabarbarowy

Truskawki płuczemy szypułkujemy , rabarbar obieramy, kroimy w kostke,, owoce smażymy zasypane cukrem, ok godziny owoce przekładamy do wyparzonych słoików, szczelnie zamykamy , dobrze jest go szybko spozyc

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 05.02.2013 08:54
smaczny;]
jolajka 28.07.2011 20:47
ciekawe połączenie
Jolanta40 28.01.2011 23:34
świetny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak