Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

duszony szpinak na masle

3.0
(20)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szpinak świeży 0,5 kg
masło
mąka
śmietana 12% 100 ml

Przepis i sposób przygotowania na: duszony szpinak na masle

Szpinak gotujemy w osolonej wodzie ok 5-7 min.Nastepnie miksujemy szpinak. Na patelni na masle smazymy make, dodajemy smietane, az nam sie zagotuje, potem szpinak , doprawiamy pieprzem i sola i dusimy pod przykryciem ok 10-15 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

zuzanna_z 29.03.2012 11:52
dobre
angelika14 08.03.2012 21:31
fajny przepis
zbysio 19.02.2011 15:40
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak