Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z rzeżuchy

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzeżucha 1/2 kg
szczypiorek 8 łyżek
jabłka 2 szt
czosnek 3 zabki
cebula 1 szt
śmietana 6 lyżek
sól do smaku
cukier do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z rzeżuchy

Posiekany szczypiorek i rzeżuchę dodać do śmietany, jabłko utrzeć na tarce o dużych oczkach, czosnek i cebulę, drobno posiekać, wymieszać ze smietaną. Przyprawić do smaku solą i cukrem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 26.08.2013 11:11
Ciekawy pomysł na sałatkę.
ankaryba 23.06.2012 21:21
smaczna :-)
mehia 13.03.2011 14:02
i zdrowa
Edyta38 26.02.2011 16:04
ciekawa:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak