Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty włoskiej z zieleniną

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta włoska 0,5 średniej główki
śmietana 7-8 łyżek
sól, cukier, sok z cytryny do smaku
posiekana zielenina 3-4 łyzki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty włoskiej z zieleniną

Kapustę dorbno poszatkowac, skropic sokiem z cytryny. Śmietaną wymieszac z zieleniną, doprawic solą i cukrem. Polac kapustę i wymieszac.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela20 19.05.2010 09:59
Proste i pyszne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak