Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa szparagowa

3.0
(18)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szparagi zielone 1 peczek
rosół drobiowy
śmietana 3 lyzki

Przepis i sposób przygotowania na: zupa szparagowa

Odłamujemy głowki szparagów i gotujemy je w osolonej wodzie. Gdy sa juz miekkie miksujemy je z naszym rosolem drobiowym i razem z ta woda, w ktorej gotowalismy szparagi. Wszystko gotujemy i wrzucamy teraz lepki szparagow. Zageszczamy smietana i doprawiamy pieprzem i sola.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Monika-twin 18.07.2012 07:19
ciekawy przepis
usmiech 23.02.2012 23:59
super
noculos 04.01.2012 18:50
musze wyprobowac

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak