Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z selera i tuńczyka

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler marynowany 1 słoik
por pokrojony w piórka 0,5 szt
fasola czerwona 1 puszka
majonez
sól
pieprz
tuńczyk w sosie własnym 1 (osączony)

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z selera i tuńczyka

Seler marynowany i fasolę, odlać, osączyć. Tuńczyka rozdrobnionego dodać do fasoli, dodać pora, sól i pieprz do smaku. Wymieszać z majonezem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jolanta40 14.02.2011 00:30
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak