Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sledzie w sosie koperkowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet śledziowy 5 szt
jabłko
koperek
śmietana
cytryna
sól i pieprz
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: Sledzie w sosie koperkowym

filety sledziowe mocz w wodzie 3 godziny.co 30 minut zmieniaj wodę.osusz i pokrój w paski.jabłko obierz,pokrój w kostke.pęczek koperku posiekaj,wymieszaj ze szklanką śmietany i jabłkiem.dopraw sokiem z cytryny,szczyptą cukru i pieprzu.zalej sosem śledzie

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak