Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzyby panierowane

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

podgrzybki 10 szt
mąka
jajko 2 szt
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Grzyby panierowane

grzyby namocz w wodzie,gotuj do miękkości ok.20 minut.osacz dokładnie na sicie.następnie oprusz mąką i panieruj w 2 jajkach rozbitych z odrobiną soli,pieprzu oraz bułce tartej.usmaż rumiano na rozgrzanym oleju lub maśle

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

małgorzata114 20.03.2011 14:34
niom
anja3107 25.12.2010 13:56
jadłam takie grzybki, super są

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak