Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadzienia do cepelin-marchewkowe

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

marchewka 400 g
cukier 100 g
masło 2 łyżki
jajko 1 szt
mak 1 łyżka
szczypta cynamonu

Przepis i sposób przygotowania na: Nadzienia do cepelin-marchewkowe

Marchew ugotować i przetrzeć przez sito. Dodać masło, cukier, cynamon i mak, dobrze wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Joanna108
Joanna108 23.12.2010 10:13
Z takim nadzieniem cepelinów nigdy nie jadłam...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak