Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Syrop cebulowy na ból gardła

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebule 4
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: Syrop cebulowy na ból gardła

cebule kroimy w drobną kostke, do słoika wkladamy troche pokrojonej cebuli i przesypujemy warstwa cukru takiej grubosci ile dalismy cebuli i tak na zmiane. Słoik szczelnie zakrecamy i ustawiamy go na kaloryferze lub w innym ciepłym miejscu. Juz po 2 dniach wytworzy sie smaczny syrop, powinno sie pic 1-2 łyzki dziennie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kuchareczekjeden 11.04.2011 09:46
mój sprawdzony syropek!
Magdalena/26Mooi 05.02.2011 10:29
pomaga bardzo dobrze;)
Grażyna13 23.12.2010 14:56
Też taki robię, pomaga też na kaszel.
Mysiunia 20.12.2010 13:00
jak bylam mala to taki pilam:)
Katarzyna/kate1980 19.12.2010 14:13
oj przydał by się dzisiaj bo mam zapalanie gardła

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak