Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ananas w polewie czekoladowej

3.0
(18)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

czekolada deserowa
mleko 3 łyżki
masło łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: ananas w polewie czekoladowej

Czekoladę kruszymy i wkładamy do garnuszka, wlewamy mleko i wstawiamy do gorącej kąpieli wodnej. Mieszamy z masłem. Plastry ananasów z puszki kroimy na mniejsze kawałki. Gotową polewą polewamy ananasy. Gotowe

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marchewka 04.07.2011 23:37
to musi być przepyszne - jutro próbuję :)
iza15 19.12.2010 22:15
smaczniutkie
magical66 19.12.2010 12:19
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak