Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krem do lodów

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

śmietana 30% 200 ml
whisky 3 łyżki
likier Irish Cream 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Krem do lodów

Śmietanę ubić, dodać whisky i likier, wymieszać. Krem włożyć do lodówki na minimum godzinę. Podawać do lodów waniliowych.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 11.11.2011 00:27
super
IKrakowianka 11.11.2011 00:26
super
Angelika10 17.08.2011 22:30
Fajne ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak