Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z pomidorami

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 4 szt
pomidory 2 szt
oliwa 1 łyżka
masło 1 łyżka
szczypiorek posiekany 1 łyżka
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z pomidorami

Pomidory obrać ze skórki i pokroić na plastry. Obrumienić z obu stron na rozgrzanej oliwie. Jajka wybić do garnuszka, dodać odrobinę soli i pieprzu i lekko roztrzepać widelcem. Do zrumienionych pomidorów dodać masło, oprószyć solą i pieprzem. Zalać przygotowanymi jajkami. Usmażyć i posypać siekanym szczypiorkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 27.12.2013 00:27
takie śniadanko zawsze smaczne
Dorian 13.12.2013 23:09
pyszne sniadanko
zuzanna_z 30.05.2012 12:14
dobra
edyta44 17.07.2011 11:16
smaczna
Gosia32
Gosia32 08.06.2011 11:47
pycha
Iwona51
Iwona51 05.06.2011 00:31
uwielbiam
Monika193
Monika193 19.12.2010 10:05
super śniadanko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak