Sposób przygotowania
Do przygotowania paluszków chlebowych możemy użyć innego rodzaju szynki, nie koniecznie musi być to szynka parmeńska.
Do przygotowania paluszków można użyć zarówno jasnego, jak i ciemnego pieczywa. Chleb obieramy ze skórki, kroimy w paski. Szynkę kroimy w plasterki, zawijamy w nią paski ( paluszki) chleba. Podajemy jako przystawkę z pasującym sosem lub dipem.
Do przygotowania paluszków można użyć zarówno jasnego, jak i ciemnego pieczywa. Chleb obieramy ze skórki, kroimy w paski. Szynkę kroimy w plasterki, zawijamy w nią paski ( paluszki) chleba. Podajemy jako przystawkę z pasującym sosem lub dipem.
Komentarze
Dodaj komentarz
Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !
ben-ka
Katarzyna/kate1980
IKrakowianka
RenataZ-et