Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z fasolki szparagowej i papryki

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 0,5 kg
papryka czerwona 2 szt
ogórek kiszony 3 szt
ocet balsamiczny 2 łyżki
pieprz do smaku
sól do smaku
cukier do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z fasolki szparagowej i papryki

Fasolkę ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem soli i cukru. Po ostudzeniu, pokroić na kawałki. Papryki i ogórki pokroić na części, dodać do fasolki. Pokropić octem balsamicznym, wymieszać, oprószyć pieprzem. Podawać do mięs.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

romanrafal
romanrafal 08.09.2013 09:34
bardzo smaczna surówka
Iwusia 26.05.2012 23:04
lubię taką do obiadu :)
Misiabe 14.08.2011 21:48
ciekawa sałatka
barbara11561 27.06.2011 07:53
Bardzo mi się podoba:)
Monika193
Monika193 09.06.2011 08:44
pyszna
Barbara/zuza22_85 12.04.2011 16:02
bardzo dobra
mehia 08.04.2011 20:31
extra
Margo1 04.01.2011 15:04
ciekawa sałatka
Szarrikka 18.12.2010 16:34
Bardzo apetyczne!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak