Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierogi z pieczarkami i kapusta

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mąki 2 szklanki
jajko
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z pieczarkami i kapusta

mąkę rozrabiamy z gorącą wodą (troche mniej jak pol szklanki) zależy jak wchłania mąka, następnie dodajemy troszke soli i jajko, wyrabiamy ciasto i wałkujmy. Nakładamy przygotowany farsz z gotowanej kapusty, pieczarek i usmażonej cebuli, gotujemy w osolonej wodzie ok 4 minut

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Betka 16.04.2012 17:29
łał pieknie wygląda!;D
edi 09.03.2012 12:50
Pyszne:)
smile 29.12.2011 11:00
smakowite=)
Mati13 22.12.2010 15:06
pyyszne!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak