masło paprykowe

masło paprykowe

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • masło

    150 g
  • papryka ostra

    1 LYZKA
  • papryka słodka

    2 LYZKI
  • sól

    DO SMAKU
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Masło rozcieramy z solą oraz paprykami. formujemy sobie kulki i zawijamy w folię oraz wkładamy do lodówki na ok.1 godz. Masło idealnie nadaje sie do pieczeni i steków.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Allice

01.01.2012 15:42
dobre też do pieczonych ziemniaków

Tomcio1

10.07.2010 12:37
Palce lizac

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat