Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz do krokietów pieczarkowych

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki 1 kg
cebula 2 sztuki
czosnek 2 ząbki
masło 1 łyżka
jajko 2 sztuki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz do krokietów pieczarkowych

Cebulę siekamy i podduszamy na maśle, pieczarki ścieramy na tarce o grubych oczkach i dodajemy razem ze zmiażdżonym czosnkiem do cebuli. Całość dusimy pod przykryciem. Kiedy pieczarki przestygną wbijamy jajka, delikatnie mieszamy, doprawiamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ALAGOR 08.11.2012 11:09
bomba ;)
Małgorzata113 18.12.2010 09:20
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak