Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kanie smażone na maśle

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kanie 8 SZT
masło 4 LYZKI
sól DO SMAKU
pieprz DO SMAKU

Przepis i sposób przygotowania na: kanie smażone na maśle

Odcinamy nóżki. Kapelusze suszymy. Kładziemy je na rozgrzane masło blaszkami do góry. Smażymy ok.10min.Doprawiamy solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pioge7 28.12.2010 11:11
uwielbiam kanie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak