Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

MIĘSO NA KWAŚNO

2.0
(7)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łopatka wołowa 1/2 kg.
marchewka
śmietana 250 g.
bulion warzywny 250 ml.
marchew 2
ogórki kiszone 200 g.
pieczarki 200 g.
oliwa
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: MIĘSO NA KWAŚNO

Mięso kroimy w paski, obsmażyć na patelni, dodać pokrojoną w plastry marchew oraz plastry pieczarek. Doprawić solą, pieprzem, innymi dowolnymi przyprawami do smaku. Dolać bulionu a następnie dusić ok. 1,5 godziny. Pod koniec dodać ogórki i śmietanę. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina47 27.03.2012 09:43
super
Agnieszka172 20.12.2010 18:36
ciekawe
misia53 18.12.2010 16:21
Nie na słodko , nie na słono , lecz na kwasno przyrzadzono.
Natalia/tubisiek 18.12.2010 13:42
ciekawy przepis :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak