Składniki:
śliwki węgierki | 1 kg |
orzechy włoskie | 10 dag |
orzechy pistacjowe | 10 dag |
cukier | 5 łyżek |
śmietana | 1,5 szklanki |
skórka pomarańczowa kazndyzo | 2 łyżki |
skórka z cytryny | 1 łyżeczka |
śliwki węgierki | 1 kg |
orzechy włoskie | 10 dag |
orzechy pistacjowe | 10 dag |
cukier | 5 łyżek |
śmietana | 1,5 szklanki |
skórka pomarańczowa kazndyzo | 2 łyżki |
skórka z cytryny | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: