Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa w ziołach

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 0,5 kg
sól do smaku
cukier do smaku
pieprz do smaku
sok z cytryny 1 łyżka
oliwa 3 łyżki
majeranek 0,5 łyżeczki
szałwia 0,5 łyżeczki
estargon 0,5 łyżeczki
koperek 0,5 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa w ziołach

Fasolkę ugotować w osolonej wodzie z z dodatkiem cukru. Gdy jest miękka wyłożyć na półmisek, ostudzić, skropić sokiem z cytryny. Oliwę wymieszać z ziołami i zalać fasolkę. Posypać koperkiem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Natalia/tubisiek 16.12.2012 21:10
miłe wspomnienie lata :)
Katarzyna59 12.09.2012 18:25
fajna
mehia 06.02.2011 15:21
super !:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak