Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Biszkopt z kremem Ireny

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 6 szt
cukier 6 łyżki
mąka 6 szt
sok truskawkowy 1 szklanka
Żelatyna wieprzowa Prymat 1 szt
budyń śmietankowy 1 szt
cukier 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Biszkopt z kremem Ireny

Upiec biszkopt z 6 jaj ostudzić przekroić go na pół.Następnie 1 szklankę soku z truskawek wlać do garnka dodać1 budyń śmietankowy i 2 łyżki żelatyny zagotować i ostudzić potem dodać 1 śmietanę 12% cukier 4 łyżki 2 łyżki żelatyny gęstniejące wylać na biszkopt .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Teresa19 08.12.2011 17:12
ciekawy
m1monika 27.12.2010 08:31
smaczny!!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak