Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

biszkopt z pianką Eli

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 6 szt
galaretka 2 szt
śnieżka 1 szt
mleko 1 szklanka
mąka

Przepis i sposób przygotowania na: biszkopt z pianką Eli

upiec biszkopt z 6 jaj rozpuścić 2 galaretki wiśniowe ostudzić biszkopt przekroić na pół ubić 1 śnieżkę i wlać do niej tężejącą galaretkę 1część wylać na biszkopt położyć biszkopt i wylać resztę galaretki na górę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mati13 29.03.2011 15:44
wyglada pysznie
m1monika 27.12.2010 08:30
pyszny!!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak