Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Puree z koperkiem

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki 0,5 kg
koper siekany 5 łyżek
maślanka 0,5 szklanki
masło 2 łyżki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Puree z koperkiem

Ziemniaki ugotować w osolonej wodzie, odcedzić, przegnieść przez praskę. Dodać tłuszcz, maślankę i koperek, wymieszać. Podawać do mięs.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 30.09.2013 22:32
Na pewno smaczne.
Gosia32
Gosia32 02.06.2011 07:18
wygląda super
mehia 20.05.2011 21:49
extra
Monika193
Monika193 20.05.2011 08:25
dla mnie to najlepsza postać ziemniaczków, uwielbiam takie
MAR3STA 30.03.2011 23:34
bardzo smaczne;)
Margo1 04.01.2011 14:55
o lubię takie ziemniaczki z pachnącym koperkiem, do tego maslaneczka , pycha , zawsze dawałam jajko sadzone.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak