Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

CZerwony kapusniak

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło 1 lyzka
wołowina 250 g
sól
ząbki czosnku 1 szt
culier
ziemniaki 6 szt.
kwasne jablka 2 szt.
kapusta czerwona 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: CZerwony kapusniak

Na masle podsmaz pokrojone w kostke mieso i poszatkowana kapuste,dodaj lisc laurowy i roztarty z sola czosnek.Przypraw do smaku cukrem i pieprzem. Zalej5 szklankami wrzacej wody.Gotuj ok.1 5 godz. na malym ogniu. ,wloz pokrojone w kostke ziemniakioraz jablko.gotuj jeszcze 30 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

everything 07.02.2012 09:17
pycha;-0
MAŁY 02.01.2012 12:52
smaczny
MAŁY 02.01.2012 12:52
smaczny
MAŁY 07.02.2011 11:24
pewnie pyszny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak