Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kiełbasa szynkowa w panierce

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kiełbasa szynkowa 50 dag
jajko 2 sztuki
Pieprz biały mielony Prymat
olej
Bułka tarta klasyczna Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Kiełbasa szynkowa w panierce

Kiełbasę kroimy w plastry o grubości 1 lub 1,5 cm, oprószyć białym pieprzem.Panierujemy w roztrzepanym jaku i bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aisza1 22.02.2013 07:19
mniam
Smakosz6 05.01.2012 12:48
mmmmmmmmmmmmmmmmm
iknkirke 04.05.2011 17:42
smaczna
madzialena19 28.12.2010 21:24
smaczne
madi356 27.12.2010 22:31
uwielbiam takie kotleciki:) kiedyś w dzieciństwie często je jadłam:)
agnieszka214 26.12.2010 17:52
fajne
ewelina63 25.12.2010 14:37
ciekawe
anja3107 19.12.2010 14:36
fajna
iwa643 18.12.2010 06:56
fajne
ada12302 17.12.2010 23:06
smakuje
matii6 17.12.2010 20:54
szybko i smacznie
Gonia555 17.12.2010 19:43
Bardzo dobra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak