Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kabanosy z cebulką

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebula 0,5 kg
olej 6 łyżek
kabanos 30 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Kabanosy z cebulką

Kabanosy lekko ponacinać nożem. Cebulę obrać , pokroić w plasterki . Rozgrzać olej włożyć cebulkę oraz kabanosy. Smażymy kiełbaski z obu stron , cebulkę przyrumienić.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marzena06 23.12.2010 15:04
super
anja3107 23.12.2010 14:43
ja też kabanosa jeszcze nie robiłam z cebulką
iwa643 18.12.2010 06:57
ja tez robie kiełbasy u nas kabanosy za suche
matii6 17.12.2010 20:55
robię kiełbaskę z cebulką ale kabanosa jeszcze nie robiłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak