Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziewane wiosenne pieczarki

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki 15 sztuk
kiełki rzodkiewki 15 dag
jajko ugotowane na twardo 4 sztuki
serek homogenizowany 15 dag
sok z cytryny 1 łyżka
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewane wiosenne pieczarki

Pieczarki oczyścić, gotować 5 minut. Wycinamy trzonki i siekamy je razem z rzodkiewką, jajkami. Łaczymy ze sobą składniki farszu i doprawiamy, dokładnie mieszamy. Powstałym farszem napełniamy kapelusze pieczarek, posypujemy wierzch kiełkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwa643 18.12.2010 06:58
fajne
matii6 17.12.2010 20:56
interesujący przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak