Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

DORSZ po portugalsku.

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filety dosrsza 400 g
cebula
mąka 1 lyzka
ząbek czosnku
oliwa
przyprawy
śmietana 3 lyzki
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: DORSZ po portugalsku.

Ryby pokroic,natrzec posiekanym czosnkiem,sola,pieprzem i papryka.Obtoczyc w mace.Usmazyc na oliwie razem z cebula.Dodac natke pietruszki i smietane ,przyprawic do smaku i wymieszac.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak