Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Losos po norwesku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wędzony łosoś 30 dag
ogórki 1 kg
cebula
masło
bulion 400 ml.
koperek
musztarda 2 lyzki
śmietana 150 g
przyprawy

Przepis i sposób przygotowania na: Losos po norwesku

Ogorki obrac,pokroic na kawalki. cebule posiekac podsmazyc na masle z ogrkami. Wlac goracy bulion,dusic 5 minut ,przyprawic. Dodac musztarde,smietanei koperek,zagotowac.Dodac kawalki lososia i przyprawic.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kasienka23 26.03.2012 21:14
pyszny taki łosoś...
Tomasz17 07.08.2011 09:03
smacznie i zdrowo
agata1722
agata1722 22.04.2011 07:55
smaczny
Misiakova 24.03.2011 19:25
chciałabym spróbować...
MAŁY 08.02.2011 11:26
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak