Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z papryk z sosem winegret

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

papryki kolorowe 3 szt
pomidory 3 szt
ogórek 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z papryk z sosem winegret

Sos winegret najlepiej zrobić na ok 1-2 godz przed spożyciem.

Paprykę umyć, wyciąć gniazda nasienne i pokroić w cienkie paski. Ogórki obrać i pokroić w plastry. Pomidory (można obrać ze skórki), pokroić w plastry. Połączyć delikatnie wszystko razem i polać sosem winegret tuż przed spożyciem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak