Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pory duszone z pieczarkami

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pory 1 kg
pieczarki 50 dag
masło 1 lyzka
oliwa 3 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
natka pietruszki 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Pory duszone z pieczarkami

Pory umyć, przekroić w poprzek i pokroić na kawalki. Pieczarki pokrojone w ćwiartki lekko obrumienić na oliwie. Pod koniec smazenia dodać przygotowane pory i udusic do miękkości. Przyprawić do smaku sola i pieprzem, posypać natką pietruszki.Podawać jako dodatek do obiadu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

czekoladka_m 25.01.2013 11:16
o fajne, takie niecodzienne:
Andysz 01.05.2012 20:48
podoba mi się:)
olkaaa 07.01.2012 11:22
bardzo fajny pomysł
rosik93 06.07.2011 23:59
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak