Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z sera z makrelą

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser topiony 10 dag
makrela wędzona 15 dag
szczypiorek usiekany 2 łyzki
sól do smaku
pieprz do smaku
serek homogenizowany 15 dag
Papryka słodka mielona Prymat 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z sera z makrelą

Makrelę oczyścić z ości, posiekać i utrzec na masę. W dalszym ciagu ucierając dodać po trochu ser topiony, serek homogenizowany i paprykę. Gdy utarte wymieszać ze szczypiorkiem i przyprawić do smaku solą oraz pieprzem. Podawać z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ankaryba 24.06.2012 22:32
mi smakuje :-)
pipi765 25.01.2012 17:21
ciekawy pomys?
Iwona51
Iwona51 13.12.2011 08:56
fajny przepis
Norgiusz 30.10.2011 07:02
robie podobną:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak