Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jarzynowa zupa rybna

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

suszone rybki kilka szt
marchew 3 szt
pietruszka 2 szt
seler 1 kawałek
ziele ang 6 szt
Liść laurowy suszony Prymat 3 szt
sól
pieprz
śmietana 100 ml
koperek
filet z dorsza 25 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Jarzynowa zupa rybna

Warzywa obieramy, rozdrabniamy, zalewamy wodą, dodajemy ziele angielskie, liście laurowe i suszone rybki, gotujemy 15 minut. Dodajemy dorsza pokrojonego w kawałki, sól i pieprz i gotujemy jeszcze 5-7 minut. Zabielamy śmietaną i dodajemy posiekany koperek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

maryśka 16.05.2011 15:59
fajna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak