Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rumsztyki wołowe

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wołowina 1 kg
mąka 2 łyżki
pieprz do smaku
sól do smaku
tłuszcz do smażenia
Zioła prowansalskie suszone Prymat 1 łyżka
rosół 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Rumsztyki wołowe

Mięso pokroić w plastry, zbić tłuczkiem, oprószyć mąką, pieprzem i ziołami. Usmażyć z obu stron na tłuszczu, osolić, skropić rosołem i dusić do miękkości pod przykryciem. Podawać z ziemniakami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jeta72 16.06.2012 22:37
smaczne!!!
Wafelek2601 01.05.2012 09:01
pyszne
romanrafal
romanrafal 07.03.2012 16:01
smaczne
Monika193
Monika193 16.01.2012 14:46
świetne danie
Iwona51
Iwona51 17.11.2011 08:37
smaczne
mehia 24.04.2011 22:17
apetyczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak