Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapuśniak z białej kapusty

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniak 1 sztuka
marchew 1 sztuka
pietruszka 1 sztuka
biała kapusta 200 gram
cebula 1 sztuka
margaryna 2 łyżki
mąka pszenna 1 łyżka
surowe małe kiełbaski 4 sztuki
Kminek mielony Prymat
bulion 1 kostka

Przepis i sposób przygotowania na: Kapuśniak z białej kapusty

Kostkę mięsną rozpuścić w 1/2 l wrzątku .Warzywa pokroić w paseczki. Gotować w bulionie . Cebulę posiekać i zeszklić na margarynie, dodać mąkę . Kiełbaski pokroić w plasterki i dodać do zupy. Gotować 15 minut

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

malaczarna23 29.08.2011 11:45
super
Anna169Hosz 07.03.2011 07:11
Klasyka zawsze w modzie:)
Magdalena80 24.01.2011 22:43
bardzo lubię
Bart 24.01.2011 22:34
uwielbiam kapuśniaczek
magical66 21.01.2011 15:18
lubię
Pati8 16.12.2010 20:15
uwielbiam kapusniak:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak