Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rydze z jajkami

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rydze 50 dag
masło 3 łyżki
jaja 10 szt
mleko 4 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Rydze z jajkami

Rydze usmażyć na maśle z obu stron. Jajka lekko roztrzepać z dodatkiem mleka i wylać na patelnię ze zrumienionymi rydzami, dodać soli i pieprzu, usmażyć.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ttrytka 06.07.2016 00:17
warto , bo pysznie wyglada
IlonaAlbertos 16.07.2013 12:14
Warto przygotować.
Katarzyna59 31.10.2012 18:17
bardzo pyszne
Motorek 14.08.2012 07:51
mniam, pycha
mela25 12.04.2012 10:47
uwielbiam rydze
romanrafal
romanrafal 17.02.2012 15:33
rewelacja,ale skąd brać rydze?
mehia 08.06.2011 18:18
super przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak